Get

GET-avtale:

Vår avtale med GET ble videreført høsten 2014, hvor styret valgte å gå for GET-avtalen som betegnes som «Kollektiv Basis 5».  Dette ble gjort etter gjennomgang på Årsmøtet samme år, hvor en representant fra GET var tilstede og kunne forklare innholdet av avtalen.

Utlevering av nytt utstyr skjedde høsten 2014, og etter noe småjustering fungerer dette nå i alle leiligheter.

Dersom noen beboere ønsker økt bredbåndshastighet kan dette bestilles individuelt fra GET. Her er oversikt over hva en økt hastighet vil koste pr. måned (priser fra 2014).

image001

Ønsker du en boks som gir deg en større TV-fleksibilitet, er dette også fullt mulig:

image002

Den siste oppgraderingen gjort høsten 2014 medfører at alle får tilgang til en ny HD-PVR-dekoder med større fleksibilitet hva gjelder tv-tilbud (NB: Du må ha en HD-klar tv for å benytte boksen) og tilgang til bredbånd med langt større datahastighet.

For dem som har iPad vil det også være mulig å ha full tilgang til 30 tv-kanaler på iPaden (dette krever nedlastning av egen app og et trådløst nettverk). App for androidprodukter kommer senere (nettbrett etc).

En oppgradering medfører også at sameiet har et moderne tv- og bredbåndsanlegg i alle leilighetene med et langt større og fleksibelt tv-tilbud og med høyere driftssikkerhet. Dette medfører at leilighetenes verdi og attraktivitet vil øke.

Elkjøp Slependen er nå forhandler av GET. Her får man all hjelp med utstyr etc.

Endringer i Get tilbudet 2017:

Orientering fra Get-kopi